Helios IT voor bedrijven

Een nieuwe telefooncentrale of telefonie via Skype, bestandsbeheer in de cloud of toch op een eigen server, aanleg van WiFi of een nieuw presentatiesysteem? Wij adviseren, installeren, onderhouden en fixen alles op het gebied van IT.

Een greep uit waar wij verstand van hebben:

Computers | laptops, desktops, tablets, smartwatches, smartphones, printers, email, software, cursussen.

Netwerken en online diensten | internet, WiFi, bestandsbeheer, webhosting, domeinregistratie, telefoonsystemen, mailhosting, cloud diensten, access points, modems, routers, email-omgevingen.

Kantoorautomatisering | TV, muziek, entertainment, presentaties, video-conferencing, klimaatregulatie, licht, alarm, beveiliging

Maar we kunnen nog veel meer. Neem vrijblijvend contact op om te kijken hoe we jou kunnen helpen.

Projectbegeleiding

Een nieuw kantoor, een verbouwing of behoefte aan een verbetering van de IT in het huidige kantoor? Wij zijn ervaren in de begeleiding en uitvoering van dit soort projecten en helpen je graag. Wij denken mee, voeren uit en onderhouden. Alles in één hand.

Slim en efficiënt werken

Steeds meer apparaten op het werk communiceren met elkaar en zijn te besturen via smartphone, tablet en smartwatch. Processen worden geautomatiseerd door slimme apparaten. Met deze kantoorautomatisering, domotica genoemd, wordt jouw kantoor op de wensen en gewoonten van de gebruikers afgestemd. Het maakt het je werkplek efficiënter, comfortabeler én duurzamer.

Denk bijvoorbeeld aan zelflerende thermostaten die weten wanneer je aanwezig bent en vlak voor je komst de temperatuur naar het gewenste niveau brengen. Alarmsystemen die bij inbraakdetectie niet alleen een alarm afgeven maar ook de verlichting inschakelen. Filmsystemen die bij de druk op de knop niet alleen de film starten, maar ook de gordijnen sluiten en het licht dimmen. Lichtsturing waarmee je verschillende atmosferen creëert.

Wil je meer weten over wat domotica voor jou kan doen? Neem contact met ons op.